Levering Ahlmann AZ-95:

Wegens verdere groei en tevens deels de veranderingen  die spelen in de markt van de nutsleidingen, hebben we stilletjes aan onze ploegen voorzien van efficiënte machines die multi-inzetbaar zijn op onze werven.  Aangezien we reeds 3 wielknikladers van het merk Ahlman in ons bezit hebben en we hierover zeer tevreden over zijn, was de keuze eenvoudig om ons park verder uit te breiden met een 4de wielkniklader van hetzelfde merk/type. Het uitdragen van buizen met een lengte van 12.00 m is voor dit beest geen enkele moeite aangezien de hefboomarm 90 graden kan gedraaid worden De Ahlmann AZ 95 heeft dan echter ook geen probleem met grondverzet , het opnemen van bobijnen met kabels tot 2.5 T en het schoonvegen van de wegen met de bijbehorende borstel.  Nv Dierckx is wederom zeer tevreden met deze multifunctionele kniklader van dit topmerk.