Beschrijving Project:

Omwille van rioleringswerken in Werfstraat, Opstal, Hazepad, Wolfstraat en Steenweg op Turnhout heeft Pidpa de opdracht aan ons gegeven om het bestaande drinkwaternet te saneren in deze straten. NV Dierckx neemt iov Pidpa het pilootschap en zal ook de koude aanleg doen van LS, gasleiding PE110 en telecomkabels van Proximus en Telenet. De oude asbestleidingen zullen hier vervangen worden door Pvc leidingen tevens worden de bestaande abonnees overgezet van de oude naar de nieuwe drinkwaterleiding.

Uitgevoerde werken door NV Dierckx:

  • ± 4.000 m sanering van asbest drinkwaterleiding door PVC diam 80
  • ± 150 m aanleg LS voor Fluvius
  • ± 240 m aanleg gas PE 110 leiding + afproeven
  • ± 300 m aanleg van telecomleiding voor Proximus
  • ± 770 m aanleg van telecomleiding voor Telenet
  • ± 80 HA overkoppelingen van het drinkwateraansluiting